Waarom Isoleren?

Waarom zou iedereen moeten kiezen voor degelijke isolatie?

Te weinig isolatie, een verkeerd geplaatst of geen dampscherm, zijn alledaagse fouten die kunnen leiden tot condensatieproblemen en een tegenvallende energiefactuur. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor kwaliteitsproducten geplaatst door een ervaren en geregistreerd aannemer.

Isolatie = geld besparen

Hoe u het bekijkt, het plaatsen van dakisolatie of zoldervloerisolatie is de meest renderende oplossing om uw energiefactuur te doen dalen.
De terugverdientijd is trouwens heel kort, zo'n 1 à 3 jaar. Aan het dak treedt het grootste warmteverlies op: warme lucht stijgt! Dakisolatie is daarom de voornaamste investering om een sterke verlaging van uw energiefactuur te bekomen.
Goed geplaatste isolatie zorgt ervoor dat u de gezellige warmte binnenshuis kunt behouden, terwijl u wel de verwarming wat lager kunt zetten. Hierdoor daalt uw energiefactuur met 20-30%. Het lagere energieverbruik doet het COČ gehalte dalen. Hierdoor draagt u zelfs een steentje bij aan een milieuvriendelijke toekomst.

U weet ook, de energieprijzen worden elk jaar opnieuw verhoogd. Dus, isoleren is niet langer een overbodige luxe. Het wordt noodzakelijk, zowel voor uw portemonnee als voor ons milieu!

Laat u niet afschrikken door de investeringskost. Deze hebt u binnen 3 jaar terugverdiend!

Een greep uit de producten waarmee wij werken:

Foamglas Gyproc Isover Knauf Pro Climate
Recticel Rockwool Stucanet Ursa Velux